MAHAGIRI VILLAS

Mahagiri Villas Sanur tarjoaa majoitusta vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Sanur Beachistä. Paikan päällä on ilmainen Wi-Fi ja uima-altaita. Sanurin eri kohteisiin on tarjolla ilmainen kuljetuspalvelu.

 

Mahagirin huviloissa on pohjaratkaisultaan avoin oleskelu- ja ruokailutila sekä puutarha, jossa on uima-allas, aurinkoterassi ja balilainen huvimaja. Joissakin huviloissa on keittiö, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja keittiövälineet.

 

Väriteemojen mukaan sisustetuissa makuuhuoneissa on taulutelevisio ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Oma kylpyhuone on varustettu kylpyammeella ja erillisellä suihkulla.

 

Asiakkaat voivat pyytää grilli-illallisen tai tilata yksityisen kokin valmistamaan ateriansa huvilassa. Saatavilla on myös huonepalvelu.

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50 % varauksen kokonaissummasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaissummasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50 % varauksen kokonaissummasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaissummasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 47 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50 % varauksen kokonaissummasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaissummasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.