MAHAGIRI VILLAS

3-br-living-mahagiri
2bdr-mahagiri-villas-sanur-ploor
dinner-set-up-one-bedroom
1-bedroom-pool-villa-sofa
2-BR-living-room
1-bedroom-pool-villa
3bdr-mahagiri-villas-sanur-ploor
1bdr-mahagiri-villas-sanur-ploor
3-br-bathtub-mahagiri
1-br-pool-villa
3-br-master-room-mahagiri
3-br-pool-villa-mahagiri
3-br-private-pool-villa-mahagiri
bathtub-in-bathroom-two-bedroom-villa
bicycles-facilities
3-br-master-room
chef-at-restaurant-mahagiri
mahagiri-loby-area
mahagiri-loby-villa
mahagiri-villa-balinese-spa_big
mahagiri-villa-rastaurant1
mahagiri-villa-rastaurant2
mahagiri-villa-rest-food
mahagiri-villa-rest-food1
mahagiri-villa-spa-bathtub_big
mahagiri-villa-sparoom_big
one-bedroom-pool-villa
one-bedroom-villa-and-sofa-bed
private-pool-mahagiri
restaurant-activities
restaurant-mahagiri-villas
statue-beside-pool-mahagiri
two-bedroom-villa-changing-room
two-bedroom-villa-master-bedroom
two-bedroom-villa-twin-bed
3-br-master-room-pool-villa
food-at-restaurant
fried-crab-mahagiri
chef-mahagiri
gazebo-private-villa
livingroom-two-bedroom-villa
mahagiri-dining-kitchen
mahagiri-restaurant
mahagiri-villa-roomspa_big
private-pool-two-bedroom-villa
reception-mahagiri-villa
private-pool-two-bedroom-villa-mahagiri

Mahagiri Villas Sanur tarjoaa majoitusta vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Sanur Beachistä. Paikan päällä on ilmainen Wi-Fi ja uima-altaita. Sanurin eri kohteisiin on tarjolla ilmainen kuljetuspalvelu.

 

Mahagirin huviloissa on pohjaratkaisultaan avoin oleskelu- ja ruokailutila sekä puutarha, jossa on uima-allas, aurinkoterassi ja balilainen huvimaja. Joissakin huviloissa on keittiö, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja keittiövälineet.

 

Väriteemojen mukaan sisustetuissa makuuhuoneissa on taulutelevisio ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Oma kylpyhuone on varustettu kylpyammeella ja erillisellä suihkulla.

 

Asiakkaat voivat pyytää grilli-illallisen tai tilata yksityisen kokin valmistamaan ateriansa huvilassa. Saatavilla on myös huonepalvelu.

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50 % varauksen kokonaissummasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaissummasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50 % varauksen kokonaissummasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaissummasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 47 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50 % varauksen kokonaissummasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaissummasta.