LOVE F HOTEL

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 4 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

 

Kysy tarjous!

Love F Hotel by fashiontv tarjoaa yksityiskohtaisen ​​ja monivivahteisen suunnittelun ja sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Legianin tyylikkäältä yökerhoalueelta. Majoituspaikan kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi.

 

Kaikki huoneet ovat modernisti suunniteltuja, ja niissä on taulu-tv kaapelikanavilla, ilmastointi ja tallelokero. Niissä on myös jääkaappi, vedenkeitin ja päivittäin täydennettävä minibaari. Omassa kylpyhuoneessa on suihku, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Asiakkaat voivat nauttia päivittäin aamiaisen.

 

Asiakkaat voivat nauttia länsimaisista, indonesialaisista ja aasialaisista fuusioruuista Black Diamond -ravintolassa, ja italialaisia ruokia tarjoillaan Diamond-ravintolassa. F-baarissa voi nauttia kevyitä välipaloja ja virkistäviä juomia. Majoituspaikasta 5 minuutin kävelymatkan päässä on runsaasti ruokapaikkoja.

 

Love F Hotel by fashiontv:ssä toimii 24h-vastaanotto, joka tarjoaa matkatavarasäilytyksen, concierge-palvelut sekä pesula-/silityspalvelut. Asiakkaat voivat pulahtaa uima-altaaseen tai rentoutua aurinkoterassilla. Majoituspaikka tarjoaa ilmaisen pysäköintimahdollisuuden.

 

Hotelli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä paikalliselta ostosalueelta, 15 minuutin kävelymatkan päässä Ground Zero -monomentilta ja 20 minuutin kävelymatkan päässä Kuta Beachistä. Bali Denpasarin kansainvälinen lentokenttä on 20 minuutin ajomatkan päässä.