LES VILLAS OTTALIA

Gili Trawanganin kauniilla trooppisella saarella sijaitseva Les Villas Ottalia tarjoaa modernia arkkitehtuuria yhdistettynä ylelliseen jaavalaistyyliseen majoitukseen, jota asiakas ei tule unohtamaan. Jokaiseen yksityiseen huvilaan kuuluu ulkouima-allas ja ilmainen WiFi, joka on käytettävissä majoituspaikan kaikissa tiloissa. Huvilassa on joka viikonpäivänä palveleva 24h-vastaanotto.

 

Majoituspaikalta pääsee helposti 4 minuutin pyörämatkalla saaren kuuluisalle länsirannalle, jolla asiakkaat voivat nauttia lämpimästä sinisestä merestä ja ympäri aluetta löytyvistä rentouttavista loistoravintoloista.

 

Les Villas Ottalian suurissa huviloissa on oma ilmava oleskelualue, jolla on taulu-tv kaapeli- tai satelliittikanavilla ja DVD-soittimella. Huviloissa on myös ruokailutila sekä hyvin varustettu keittiö tai minikeittiö. Tilavat makuuhuoneet ovat ilmastoituja, ja niihin kuuluu oma puoliavoin kylpyhuone, jossa on kuuma-/kylmävesisuihku sekä ilmaisia ​​kylpytuotteita.

 

Saatavilla on ilmaisia polkupyöriä, snorklausvälineitä, pyykinpesumahdollisuus, valuutanvaihtoa, vastaanotto, päivittäinen siivouspalvelu, tallelokero huoneessa ja huonepalvelu. Les Villas Ottalian henkilökunta voi pyynnöstä auttaa järjestämään myös hierontahoitoja huoneessa, lastenhoitopalveluja, snorklaus- tai kalastusretkiä, sukellusta, ruoanlaittotunteja ja ratsastusta. Asiakkaat voivat halutessaan myös vain nauttia loikoilusta terassilla iltapäivällä kirjan parissa.

 

KYSY TARJOUS!