LEGIAN PARADISO HOTEL

Kuta Balin keskustassa sijaitseva Legian Paradiso Hotel on vain 12 minuutin kävelymatkan päässä Kuta Beachiltä sekä sen kaikista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista ja yöelämän kohteista. Hotelli tarjoaa ulkouima-altaan sekä 7 ruokapaikkaa.

 

Hotel Paradiso Legianin ilmastoiduissa huoneissa on kaapeli-/satelliitti-tv, minibaari ja oma parveke. Omassa kylpyhuoneessa on suihku.

 

Hotelli tarjoaa 24h-huonepalvelun, kokoushuoneita ja hierontapalvelut. Muita mukavuuksia ovat pesula- ja retkipalvelu.

 

Pergola-ravintola ja Bloody Sweet -ravintola tarjoavat kansainvälisen keittiön herkkuja sekä buffetaterioita. Muita ruokailumahdollisuuksia ovat japanilainen Fukutaro-ravintola, Coconut-allasbaari ja International Coffee House -kahvila.

 

Legian Paradiso Hotel on 10 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Denpasar on 15 minuutin ajomatkan päässä. Ubudiin on 45 minuutin ajomatka. 

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan yhden yön hinnan verran.

 

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.