LEGIAN LOFT HOTEL

Legian loft - I Love Bali (6)
Legian loft - I Love Bali (5)
Legian loft - I Love Bali (4)
Legian loft - I Love Bali (1)
Legian Loft - I Love Bali (11)
Legian loft - I Love Bali (3)
Legian Loft - I Love Bali (3)
Legian Loft - I Love Bali (8)
Legian Loft - I Love Bali (2)
Legian Loft - I Love Bali (9)
Legian Loft - I Love Bali (6)
Legian Loft - I Love Bali (1)
Legian Loft - I Love Bali (12)
Legian Loft - I Love Bali (7)
Legian loft - I Love Bali (2)
Legian Loft - I Love Bali (15)
Legian Loft - I Love Bali (10)
Legian Loft - I Love Bali (14)
Legian Loft - I Love Bali (4)
Legian Loft - I Love Bali (5)
Legian Loft - I Love Bali (13)

Loft Legian Hotel Bali sijaitsee kätevällä paikalla. Hotellin kaikissa tiloissa on ilmainen Wi-Fi, ja sen nykyaikaisen minimalistiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on ilmastointi.

 

Kutan ranta on 200 metrin päässä Loft Legian Hotel Balista, ja Ground Zero Monument -muistomerkki on 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ngurah Rain kansainväliseltä lentoasemalta ajaa hotellille 20 minuutissa.

 

Hyvällä maulla sisustetuissa huoneissa on tyylikäs valaistus, taulu-tv satelliittikanavilla ja tallelokero. Omissa moderneissa kylpyhuoneissa on ilmaisia kylpytuotteita.

 

Coffee Bean ja Tea Leaf ovat käytettävissä paikan päällä, ja niissä on tarjolla erilaisia välipaloja ja juomia. Aterioita voi tilata myös huoneeseen huonepalvelun kautta.

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.