KUTA PARADISO HOTEL

Paradiso sijaitsee Kuta Beachin eteläpuolella 10 minuutin ajomatkan päässä Balin kansainväliseltä lentokentältä. Ylellinen hotelli tarjoaa ulkouima-altaan sekä 6 ruokapaikkaa.

 

Kuta Paradiso -hotellin tilavissa huoneissa on moderni sisustus sekä puulattiat. Jokaisessa huoneessa on minibaari, teen/kahvin valmistusvälineet ja satelliitti-tv. Omassa marmorikylpyhuoneessa on kylpyamme.

 

Hotel Paradiso Kuta tarjoaa keilaradan ja biljardikeskuksen. Asiakkaat voivat hemmotella itseään hieronnassa Jalanidi Spassa. Hotellissa on myös täysin varustettu kuntokeskus, jossa on kokeneita hyvinvoinnin ja kuntoilun ammattilaisia.

 

B’ Couple Bar & Grill tarjoaa kansainvälisiä ruokalajeja sekä live-viihdettä iltaisin. Kevyitä virvokkeita voi nauttia Laguna Pool Barissa.

 

Kuta Paradiso Hotel on vain 50 metrin päässä kuuluisalta Kuta Beachiltä ja Kuta-aukion ostoskeskuksesta. Discovery-ostoskeskus on vain 75 metrin päässä hotellista.

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 47 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.