KUTA PARADISO HOTEL

inside-hotel-view-2
foot-therapy
deluxe-pool-view-ocean-view
family-room
business-lounge
busines-lounge
el-patio1
contender-gym
deluxe-pool-view-ocean-view1
Deluxe-Room
bcouple1
couple-room
arjuna
bathroom
deluxe-ocean-view
sahadewa
deluxe-room1
bamboo-treatment
suite-ocean-view1
family-room1
jalanidi-spa
kids-club-entrance
laguna-pool
KPH-Lobby
KPH
nakula
deluxe-ocean-view1
laguna-pool-bar
aero-visual
lagoon-swimming-pool1
aladin-tent-of-premiere-room
bcouple-VIP-Karaoke-room
premiere-room
inside-hotel-view
rosa-baththub
kids-club-sand-area
inside-kids-club
Paradiso-Ballroom
premiere-room1
SONY DSC
kaigara-japanesse-fussion1
testarossa-lounge1
bcouple-AC-Room

Paradiso sijaitsee Kuta Beachin eteläpuolella 10 minuutin ajomatkan päässä Balin kansainväliseltä lentokentältä. Ylellinen hotelli tarjoaa ulkouima-altaan sekä 6 ruokapaikkaa.

 

Kuta Paradiso -hotellin tilavissa huoneissa on moderni sisustus sekä puulattiat. Jokaisessa huoneessa on minibaari, teen/kahvin valmistusvälineet ja satelliitti-tv. Omassa marmorikylpyhuoneessa on kylpyamme.

 

Hotel Paradiso Kuta tarjoaa keilaradan ja biljardikeskuksen. Asiakkaat voivat hemmotella itseään hieronnassa Jalanidi Spassa. Hotellissa on myös täysin varustettu kuntokeskus, jossa on kokeneita hyvinvoinnin ja kuntoilun ammattilaisia.

 

B’ Couple Bar & Grill tarjoaa kansainvälisiä ruokalajeja sekä live-viihdettä iltaisin. Kevyitä virvokkeita voi nauttia Laguna Pool Barissa.

 

Kuta Paradiso Hotel on vain 50 metrin päässä kuuluisalta Kuta Beachiltä ja Kuta-aukion ostoskeskuksesta. Discovery-ostoskeskus on vain 75 metrin päässä hotellista.

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 47 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.