KUPU KUPU JIMBARAN

Ylellinen Kupu Kupu Jimbaran sijaitsee vain 300 metrin päässä Jimbaranin rannan ravintoloista, joissa on tarjolla grillattuja meren herkkuja, ja tarjoa tyylikkään infinity-altaan spa-hoitoja.

 

Yksityinen rantaklubi on vain 3 minuutin vaunumatkan päässä.

Kaikissa sviiteissä on intiimi valaistus, luonnonpuukalusteet ja yksilöllinen etninen sisustus korostaen modernin rustiikkia tunnelmaa. Jokaisessa sviitissä on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv, DVD-soitin ja minibaari.

 

Kupu Kupu Jimbaran sijaitsee Jimbaran Corner -ostoskeskuksen yläpuolella ja 15 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Kuta, Uluwatu ja Dreamland ovat 20 minuutin ajomatkan päässä.

 

Paikan päällä on ylellinen Bamboo Spa by L'Occitane, kirjasto ja useita tasokkaita kauppoja. Majoituspaikan 24h-vastaanotto tarjoaa matkatavarasäilytyksen. Saatavilla on pyynnöstä myös pesula- ja huonepalvelut.

 

Jimbaran Beach Club tarjoaa merinäköalan sekä tuoreita meren herkkuja, rapeita pizzoja ja kevyitä tapaksia. Topeng-ravintolabaari tarjoaa ranskalaisia ja indonesialaisia ruokia.

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.