KUPU KUPU JIMBARAN

KKJ
doors
KKJ2
Uluwatu suite - I Love Bali (1)
KKJ31
KKJ5
japaneseguests
KKJ25
KKJ19
mainpool
KKJ23
mainpool2
KKJ21
Muaya suite - I Love Bali (2)
Muaya suite - I Love Bali (4)
KKJ22
Uluwatu suite - I Love Bali (2)
Uluwatu suite - I Love Bali (5)
KKJ20
Uluwatu suite - I Love Bali (3)
KKJ16
Uluwatu suite - I Love Bali (6)
Uluwatu suite - I Love Bali (7)
pa-pool
KKJ14
KKJ12
Muaya suite - I Love Bali (3)
KKJ7
Kupu kupu Jimbaran - I Love Bali
Muaya suite - I Love Bali (6)
KKJ17
KKJ24
Muaya suite - I Love Bali (1)
KKJ13
Uluwatu suite - I Love Bali (4)
Uluwatu suite - I Love Bali (8)
Muaya suite - I Love Bali (5)
pa-pool2
Muaya suite - I Love Bali (8)
Muaya suite - I Love Bali (7)
KKJ6

Ylellinen Kupu Kupu Jimbaran sijaitsee vain 300 metrin päässä Jimbaranin rannan ravintoloista, joissa on tarjolla grillattuja meren herkkuja, ja tarjoa tyylikkään infinity-altaan spa-hoitoja.

 

Yksityinen rantaklubi on vain 3 minuutin vaunumatkan päässä.

Kaikissa sviiteissä on intiimi valaistus, luonnonpuukalusteet ja yksilöllinen etninen sisustus korostaen modernin rustiikkia tunnelmaa. Jokaisessa sviitissä on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv, DVD-soitin ja minibaari.

 

Kupu Kupu Jimbaran sijaitsee Jimbaran Corner -ostoskeskuksen yläpuolella ja 15 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Kuta, Uluwatu ja Dreamland ovat 20 minuutin ajomatkan päässä.

 

Paikan päällä on ylellinen Bamboo Spa by L'Occitane, kirjasto ja useita tasokkaita kauppoja. Majoituspaikan 24h-vastaanotto tarjoaa matkatavarasäilytyksen. Saatavilla on pyynnöstä myös pesula- ja huonepalvelut.

 

Jimbaran Beach Club tarjoaa merinäköalan sekä tuoreita meren herkkuja, rapeita pizzoja ja kevyitä tapaksia. Topeng-ravintolabaari tarjoaa ranskalaisia ja indonesialaisia ruokia.

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.