top of page
Please reload

Seuraavat viestit on liitetty edellisiltä kotivisuiltamme sekä aikaisemmasta vieraskirjasta. 

(4/13/2015 2:46:18 PM)
Written by: Sami
(No Subject)
Olemme erittäin tyytyväisiä I love Bali matkatoimistoon.
Palvelu on nopeaa ja joustavaa.

T: Sami + perhe

(4/13/2015 2:18:18 PM)
Written by: Perttu ja Heidi
(No Subject)
Olimme 8.3.2015 teidän järjestämällä autokyydillä ajelemassa ympäri Balia. Kuljettajana oli nainen, joka oli tekemässä
ensimmäisiä kuskauksiaan teidän palveluksessa.

palvelu oli todella hyvä ja hän ajoi tosi kivan rauhallisesti, ei ollut mitään hulluja ohituksia yms eli asiakas
tunsi olonsa niin hyväksi kuin niissä olosuhteissa on mahdollista...

Suuri kiitos hänelle!

(4/8/2015 1:09:06 AM)
Written by: Tanja&Mikko
(No Subject)
Vietimme ihanat 2 viikkoa Balilla maalis-huhtikuussa 2015. Matkaa varatessa törmäsinne I Love Balin sivustoon ja huomasimme heti että saamme kaiken tarvittavan tätä kautta. Hotellit sekä kiertomatkat sai jopa edullisemmin kuin itse varaamalla. 
Otimme I Love Balin kautta 2 viikon hotellit (sis. viikon kiertomatka hotelleineen) sekä majoitukset Sanurissa (Sativa Sanur Cottages) ennen kiertomatkaa ja Seminyakissa (Puri Saron) kiertomatkan jälkeen. Kaikki hotellit olivat sellaisia kuin luvattiin (3-4 tähteä ja kiertomatkalla kuski oli oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Kuskillamme ei ollut kiertomatkan ohjelmaa joten muutaman kerran jouduimme itse neuvomaan mihin pitäisi mennä ja välillä oli hieman epävarma olo että näemmekö varmasti kaiken mitä pitäisi nähdä. Toisaalta taas kuski käytti meitä jo aiemmin reissuilla paikoissa jotka oli matkan varrella ja näimme enemmän kuin kuului ohjelmaan joinain päivinä. Ainoastaan viimeisen päivän ohjelmasta jäi pieni pettymys kun kuskin mukaan ohjelmassa olevien nähtävyyksien näkeminen päivän aikana ei ollut mahdollista, mutta näimme sitten kaikkea muuta kuten Nusa Duan alueen, Padang Padang-rannan sekä Pandawa-rannan 
Kiertomatkan kuski/opas oli nähtävyyksissä mukana tukena ja turvana kertomassa kuinka tulee käyttäytyä, mitä kannattaa varoa ja kertoi hauskoja tarinoita.
Todella lämpimästi suosittelemme I Love Balin palveluita. 
(4/13/2015 3:09:30 PM)
Written by: ilovebali travel agency
(No Subject)
Kiva kuulla että lomanne on ollut onnistunut. 

Kiertomatkan kulusta juttelimme kuskimme kanssa joka oli teillä tämän kiertomatkan, hänen mukaansa hän on kiertänyt paikkojahttp://www.ilovebali.fi/#!balin-kiertomatka/c731 olevan ohjelman mukaan. Viimeisen päivän ohjelman suhteen olitte ilmoittaneet kuskille että ette halua käydä kopi luwak kahvitilalla sekä tanah lot temppelillä, sen sijaan olitte näyttäneet kuskille opaskirjasta paikkoja missä haluatte käydä mitä ei ollut merkittynä päivän ohjelmaan. 

- Toni

(1/6/2015 7:17:26 PM)
Written by: S&T
(No Subject)
Olimme joulukuussa 2014 kaksi viikkoa Balilla. Varasimme I love Balin kautta majoitukset, joista kaksi sijaitsi Balilla ja yksi Gili Trawanganilla. Lisäksi varasimme etukäteen lentokenttäkuljetukset ja yhden päivän retken Balilla. Varausten tekeminen oli todella helppoa ja nopeaa sähköpostitse. Valinnanvaraa majoituksissa oli runsaasti ja löysimme sieltä edulliset ja sopivat kohteet. Tonilta vastaukset sähköposteihin tulivat nopeasti ja saimme hyviä vinkkejä tulevaa matkaa varten. Perillä kyydit ja retket toimivat sovitusti ja täsmällisesti. Myös majoitukset vastasivat odotuksiamme. Jos olisimme yöpyneet vain yhdessä hotellissa, emme varmaankaan olisi nähneet niin paljon matkamme aikana kuin nyt saimme kokea. Tonilta saimme matkapuhelimen reissun ajaksi, joten apu oli lähellä koko ajan. Suosittelemme lämpimästi I love Balia muillekin! 

(11/22/2014 3:42:40 PM)
Written by: Leena&Mikko
(No Subject)
Olemme juuri kotiutuneet aivan huikealta häämatkaltamme (Singapore, Bali ja Gili, marraskuu 2014). Indonesian päässä matkamme järjestelyistä vastasi I love Bali. Vietimme alkuun kolme päivää/yötä Balin Ubudissa aivan mielettömässä Santi Mandalan hotellin villassa, seuraavaksi viisi päivää/yötä Gili Trawanganin saarella Oceano Jambululuvukin hienossa rantahotellissa ja lopulta vielä seitsemän päivää/yötä Balin Sanurissa huikeassa hotellissa nimeltään Puri Santrian. Voimme erittäin lämmöllä suositella I love Balin palveluita muillekin. Matkakohteet ja matkan pituus räätälöitiin täysin toiveidemme mukaan, kuljetukset hotellista toiseen ja lentokentälle/-kentältä olivat hoidettu hienosti (myös meillä oli mahtavia kuljettajia, jotka kertoivat saaren kulttuurista, ruoista, ihmisistä, rakennuksista jne. aivan kuin olisimme olleet omilla kiertoajeluilla) Hotellit olivat täysosuma, sää mahtava, ihmiset ja tunnelma vilpittömän ystävällisiä <3 I love Balin kanssa oli helppo asioida niin ennen matkaa kuin matkan aikanakin. Saimme aina supernopeita vastauksia sähköposteihimme, retkijärjestelyt hoituivat todella vaivattomasti ja palvelu oli muutenkin erinomaista.

Pasi&Nina
Vietimme kesäkuussa 2014 kaksi viikkoa Balilla. Varasimme I love Balin kautta viikon kiertomatkan, johon sisältyi kahden yön reissu Gili Travangille. Järjestelyt toimivat erittäin hyvin. Kohteet ja hotellit olivat kivoja ja kuljettajamme oli hauska kaveri, jolta kuulimme paljon paikallisesta elämästä, tavosta ja kulttuurista. Omin päin ei olisi tullut kierreltyä niin paljoa. Voimme lämpimästi suositella I love Balia muillekin.

H&A&M&T
Vietimme isämme 60-vuotis syntymäpäiviä Balilla. Hotellimme sijaitsi Sanurissa, josta teimme retkiä muualle. Varasimme I love Balin kautta majoitukset Gileille sekä Ubudiin muutamaksi yöksi kumpaankin. Kaikki pelasi hienosti! Toni vastaili nopeasti sähköposteihin, antoi vastauksia erinäisiin asioihin sekä vinkkejä Balilla lomailuun, jotta saimme lomastamme mahdollisimman paljon irti. Reissu oli upea! Maa on kaikkinensa hyvin mielenkiintoinen uskontoineen, kulttuureineen ja luontoineen kaikkineen. Lämpöä riitti ja ruoka oli taivaallista. Paljon nähtävää ja koettavaa, joista paljon jäi vielä kokematta. Erityisesti Gilin saaret vei sydämemme <3 we love Bali ja varmasti palaamme vielä. 

ulla&kari
Olemme 3 vanhempaa pariskuntaa, jotka seikkailimme Balilla marraskuussa 2013. Matkamme koostui 8 päivää kestävästä kiertomatkasta koko saaren ympäri (Sanur - Ubud - Kintamani - Amed - Lovina - Itäinen Kansallispuisto - Seminayk) ja 5 päivän rantalomasta Seminyakissa ihanassa Bvilla Seasidessa.
Matkaa suunnitellessamme löysimme Tonin ja I love Balin. Tonilta saimme s-postitse hyviä vinkkejä eri kohteista saarella. Toni järjesti myös meille auton ja englantiapuhuvan oppaan Maden (hinta-laatusuhde OK). Maden paikallistuntemuksella saimme kierrolta vielä paljon enemmän mitä olimme suunnitelleet!! Toni oli kentällä vastassa ja antoi vielä käyttöömme loman ajaksi kännykän, jolla saimme olla yhteydessä Toniin, jos oli tarvetta.
Myös Tonin järjestämä Bvilla Seaside oli häneltä loistovalinta meille. Iloksemme Toni järjesti vielä Maden saattamaan meidät kentälle.

Voimme lämpimästi suositella Tonia, Madea ja I love Balia! Kaikki sujui sovitusti, täsmällisesti ja kierron aikana Made piti huolta meistä ja matkatavaroistamme, jotka saatoimme jättää huoletta pikkubussiimme.

Anonymous
Kahden viikon loma Balilla takana. Varasimme kaikki (3) hotellit I Love Balin kautta sekä matkan Gilille. Kaikki toimi loistavasti, Tonin suosittelemat hotellit sekä kohteet olivat mahtavia ja yhteydenpito Toniin oli helppoa, vastaukset tuli nopeasti. Kiitos Toni! 

Suosittelemme matkatoimistoa kaikille Balin suuntaan matkaaville!

Anonymous
Kahden viikon loma Balilla takana. Varasimme kaikki (3) hotellit I Love Balin kautta sekä matkan Gilille. Kaikki toimi loistavasti, Tonin suosittelemat hotellit sekä kohteet olivat mahtavia ja yhteydenpito Toniin oli helppoa, vastaukset tuli nopeasti. Kiitos Toni! 

Suosittelemme matkatoimistoa kaikille Balin suuntaan matkaaville!

at&leena
Varasimme Tonin kautta kolmen yön majoituksen ja pikavenekuljetuksen Sanurista Gili Menolle syyskuussa. Kaikki järjestelyt toimivat alusta loppuun hienosti ja voimme lämpimästi suositella Ilovebalia kaikille Balin matkaa suunnitteleville.

Haikalat
Olimme reilun viikon Balilla pienten lasten kanssa. I love Bali hoiti majoitukset, lentokenttäkuljetukset ja retket moitteettomasti. Kaikki sujui suomalaisella varmuudella ja Toni vastasi todella nopeasti viesteihin. Takana on onnistunut loma, kun vanhemmatkin saivat levätä . Suosittelen myös molempia hotellejamme - Mahagiri Villas (Sanur) oli upea paratiisi, Ramayanassa (Kuta) taas saimme loistavaa palvelua lentomme viivästyttyä APECin takia. Suosittelemme lämpimästi I Love Balia kaikille Balille suuntaaville!

miia
Olimme 5 päivää mieheni kanssa Balilla Nusa Duan alueella. Lentokenttäkuljetukset ja retket sujuivat kaikki juuri niin kuin olimme sopineetkin. Opas ja kuljettaja olivat todella hyviä tyyppejä  Hinta-laatu suhde oli erittäin kohdillaan, ja Toni hoiti järjestelyt ripeästi vaikka varasimmekin nämä aika viimetipassa. Suosittelen lämpimästi!

Anonymous
Eilen saavuimme takaisin kotimaahan. Matkustin kahden teini-ikäisen tyttäreni kanssa ja kaikki sujui loistavasti. Sanur Beachin hotelli Puri Santrian - kaunis puutarha, uima-altaat, sijainti rannalla, ruoka ja palvelu tasokasta - suosittelen sellaisille jotka kaipaavat rauhoittumista ja rentoutumista lomaltaan. Lentokenttäkuljetukset, majoitusvaraus ja retket toimivat kuten olimme tilanneet. Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta Tonille !

- Teemu 
Kirjoitettu 17.6.2012 klo 21.31
Viimeinen ilta balilla menossa talla hetkella, saari on aivan uskomattoman ihana. Kannattaa liikkua paljon, ei jymahtaa yhteen paikkaan ja rantaan vaan tehda paivan reissuja pitkin saarta. Loysimme taman juuri avatun suomalaisen matkatoimiston taalta ja varasimme retkia heidan kauttaan, kaikki toimi loistavasti ja jarjestelyt/kuljetukset oli hyvin hoidettu. Kiitokset ilovebalille ja ystavalliselle henkilokunnalle.  Ensi kerralla saman palvelun kautta kylla majoituksetkin. Pakko tanne on tulla uudestaan, 2 viikkoa meni todella nopeasti. Suosittelen paikkaa kaikille lammosta pitaville.

- Mirkku 
Kirjoitettu 3.8.2012 klo 19.12
Ihana saari! Kutaa en suosittele lapsiperheille, olimme itse 4 henkinen perhe viikko sanurissa ja viikko nusa duassa. Molemmat alueet oli meidän mieleen. Hyvä tapa nähdä paikkoja on vuokrata auto ja kuljettaja, me otimme lisäksi oppaan josta oli todella iso apu.

- Tiia & Jarkko 
Kirjoitettu 21.11.2012 klo 7.24
Olimme häämatkalla Balilla hieman alle 2 viikon matkan. Valitsimme Balin matkakohteeksi kun luimme kohteesta netistä ja kuulimme vain hyviä asioita saaresta. ja jälkikäteen voin sanoa että saari täytti täysin odotuksemme. Lämmintä, ihania ihmisiä ja upeita maisemia. Yövyimme kahdessa eri paikassa ensin ubudissa paikassa nimeltä Payogan 3 yötä ja sen jälkeen seminyakissa lumbung villassa. Molemmat paikat oli tosi ihania. Ubudista teimme retkiä vuorille, riisipelloille ja kävimme koskimelomassa. Hurjaa oli kyyti  Seminyakissa sen sijaan keskityimme rannalla makoiluun, shoppailuun ja kävimme pienen surffikoulun. Mukavaa mutta todella haastavaa hommaa. Voin suositella paikkaa häämatkakohteeksi. Ruoka on hyvää ja todella romanttinen matka on takana <3 Kiitokset ilovebalille järjestelyistä matka ylitti odotuksemme!

- Marja 
Kirjoitettu 15.3.2013 klo 0.41
Otimme I love Balin kautta majoitukset ja kuljetukset, kun olimme helmi-maaliskuussa 2013 kaksi viikkoa Balilla. Kaikki meni todella hyvin. Voimme suositella I love Balia muillekin. Asiat sujuivat juuri niin kuin oli sovittu ja palvelu oli ystävällistä.
Uutta Balin matkaa tässä tekisi mieli suunnitella! Bali on todella hieno matkakohde siitä syystä, että se on niin monipuolinen. On kulttuuria, on erilaisia rantoja, voi sukeltaa, voi laskea koskea, on hienoja maisemia. Ja todella ystävälliset, paikalliset ihmiset.

- Marjo 
Kirjoitettu 8.5.2013 klo 17.36
Kiitämme edellisestä reissusta helmikuussa ja suunnittelemme uutta ensi kesälle Kahdessa viikossa ei ehtinyt nähdä läheskään kaikkea mitä haluttiin. Ilovebalin kautta matkajärjestelyt sujuivat loistavasti, retket ja majoitukset oli mukava ja vaivaton varata Suosittelen samaa kuin edellinen kirjoittaja, kannattaa vaihtaa paikkaa useamman kerran, me olimme Jimbaranissa, Ubudissa, Seminyakissa ja Lembongan islandilla. Kiitokset vielä kerran ja ensi kesänä tavataan taas  

- Mirva & Katri 
Kirjoitettu 9.6.2013 klo 23.04
Onnistunut reissu Balilla! Ilovebali-sivuston loutaminen oli tosi hyva juttu. Otimme jo ennakkoon yhteytta toimistoon, josta saimme pikaisesti paljon kaytannon infoa maahan ja sen kaytantoihin liittyen. Lisaksi saapuessamme Balille treffasimme muutamaan otteeseen Tonin kanssa, joka auttoi mielellaan jarjestamaan aktiviteetteja ja matkan Gilin saarille. Jarjestelyt sujuivat moitteettomasti ja matka onnistui sita myoten loistavasti, lammin kiitos siita!  p.s. Loysimme Gili Trawanganilta upean Bungalow-tyylisen majoituksen nimeltaan Aaliku. Sita suosittelemme ehdottomasti kaikille!

bottom of page