KERATON JIMBARAN BEACH RESORT

Keraton Jimbaran Beach Resort tarjoaa boutique-majoitusta Jimbaran-lahdella Etelä-Balilla. Trooppisen puutarhan ympäröimään lomakeskukseen kuuluu ulkouima-allas, spa ja 3 ruokapaikkaa.

 

Keraton Jimbaran Beach Resort sijaitsee lähellä suosittua Jimbaran rannan kalatoria.

Keraton Jimbaranin huoneet on sisustettu tyylikkään balilaisittain, ja niissä on omat parvekkeet. Jokaisessa huoneessa on satelliittitelevisio, tallelokero sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Joihinkin huoneisiin kuuluu oma allas.

 

Buffetaamiainen tarjoillaan Rajapala Coffee Shopissa, jossa voi nauttia myös lounasta ja päivällistä sisä- tai ulkotiloissa. Rannalla sijaitsevassa Joglo-ravintolassa on tarjolla indonesialaisia lounas- ja illallisruokia.

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 47 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.