KELAPA VILLAS

​​​Kelapa Luxury Villas tarjoaa asiakkailleen huviloita, joissa on oma uima-allas. Se sijaitsee kookostilalla Gili Trawanganin luoteisosassa. Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Gili Trawanganin rannalta sijaitseva Kelapa Luxury Villas tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

 

Maisemapuutarhassa sijaitsevissa kaikissa ilmastoiduissa huviloissa on oleskelualue, taulutelevisio ja DVD-soitin. Huviloiden omat kylpyhuoneet ovat joko sisätiloissa tai ulkona. Joissakin huviloissa on keittiö ja oleskelu-/ruokailuhuone.

 

Asiakkaille on tarjolla ilmainen polkupyöränvuokraus saareen tutustumista varten. Asiakkaat voivat myös nauttia ilmaisesta pääsystä Trawangan Clubille, jossa on tenniskenttä ja ilmastoitu kuntosali.

 

 

Henkilökunta, joka on asiakkaiden käytettävissä vuorokauden ympäri, voi järjestää hierontoja ja pesulapalvelut.

 

Amerikkalainen aamiainen tarjoillaan päivittäin. Henkilökohtainen kokki on käytettävissä, ja hän voi valmistaa aterioita pyynnöstä.

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 4 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.