KAMANDHANI COTTAGE

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu yhden yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Ubudissa kätevällä paikalla sijaitseva Kamandhani Cottage tarjoaa ulkouima-altaan ja ravintolan paikan päällä. Kaikkien huoneiden suurista ikkunoista ja omilta parvekkeilta on näkymät trooppiseen vehreyteen. Autoilevat asiakkaat voivat pysäköidä ilmaiseksi.

 

Kamandhani Cottage on 15 minuutin kävelymatkan päässä Ubudin apinametsästä, Ubud-palatsista ja Blanco-museosta. Majoituspaikalta on tunnin ajomatka Ngurah Rain kansainväliselle lentokentälle.

 

Jokainen huone on täysin ilmastoitu, ja niiden varustukseen kuuluu taulu-tv kaapelikanavilla, minibaari, jääkaappi sekä vedenkeitin. Omissa kylpyhuoneissa on kylpyamme ja ilmaisia ​​kylpytuotteita.

 

Ravintolassa asiakkaille on tarjolla erilaisia ​​aasialaisia ​​herkkuja. Aterioita voi nauttia myös oman huoneen rauhassa. Wi-Fi on käytettävissä ilmaiseksi aulatilassa.

 

Kysy tarjous!