JAYAKARTA HOTEL BALI

Jayakarta Hotel Balissa voi nauttia trooppisesta auringonpaisteesta luonnonpuutarhan keskellä, ja hotelli sijaitsee Legian Beachin hiekkarantojen varrella. Hotellissa on ulkouima-altaan lisäksi myös ilmainen pysäköinti.

 

Täysin ilmastoiduissa huoneissa on joko parveke tai puutarhaterassi sekä kuumavesisuihkut. Jokaisessa huoneessa on kaapeli-/satelliitti-tv ja minibaari.

 

Vieraat voivat ladata akkujaan kuntoilemalla hotellin fitness-keskuksessa tai pelata erän tennistä vapaana olevilla tenniskentillä. Hotellissa on myös spa, jossa saa hemmottelevia hierontahoitoja.

 

Jayakarta Hotel Bali tarjoaa 5 ravintolaa ja baaria, joissa on tarjolla hieno valikoima ruokia, jotka sisältävät paikallisia ja kansainvälisiä suosikkeja sekä herkullista italialaista ruokaa.

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.