INNA GRAND BALI BEACH 

Inna grand - I Love Bali (18)
Inna grand - I Love Bali (15)
Inna grand - I Love Bali (19)
Inna grand - I Love Bali (2)
Inna grand - I Love Bali (16)
Inna grand - I Love Bali (17)
Inna grand - I Love Bali (9)
Inna grand - I Love Bali (20)
Inna grand - I Love Bali (11)
Inna grand - I Love Bali (12)
Inna grand - I Love Bali (1)
Inna grand - I Love Bali (10)
Inna grand - I Love Bali (5)
Inna grand - I Love Bali (14)
Inna grand - I Love Bali (8)
Inna grand - I Love Bali (13)
Inna grand - I Love Bali (4)
Inna grand - I Love Bali (3)
Inna grand - I Love Bali (7)
Inna grand - I Love Bali (6)

Sanurissa sijaitseva Inna Grand Bali Beach sijaitsee sanurin rannalla, ja se tarjoaa tyylikästä majoitusta, ulkouima-altaan, 3 ruokapaikkaa sekä ilmaisen WiFin yleisissä tiloissa. Paikan päällä on myös pysäköintialue, joka on käytettävissä ilmaiseksi.

 

Ympäröivän alueen ruokapaikat ovat noin 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Danau Tamblingan -kadun kauniit putiikit ja hienot baarit ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bali Denpasarin kansainväliselle lentokentälle on 30 minuutin ajomatka.

 

Inna Grand Bali Beachin kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on tyylikäs sisustus sekä moderneja mukavuuksia, kuten taulu-tv kaapelikanavilla, minibaari, oma tallelokero ja vaatekaappi. Omassa kylpyhuoneessa on lämmin- ja kylmävesisuihku, kylpyamme sekä tossut ja ilmaisia kylpytuotteita. Huoneessa on myös pyyhkeet, liinavaatteet sekä vedenkeitin. Asiakkaat voivat myös ihailla näkymiä kohti vehreää puutarhaa tai kimaltelevaa merta.

 

Inna Grand Bali Beachin asiakkailla on käytettävissään ylellisiä mukavuuksia, kuten ilmainen pääsy kuntokeskukseen. Lisämaksua vastaan majoituspaikan 24h-vastaanoton henkilökunta auttaa pesulapalveluiden järjestämisessä, spa- ja wellness-keskuksen hierontahoitojen varaamisessa sekä kokousten järjestämisessä kokous- ja juhlatiloissa.

 

Majoituspaikassa on 3 ravintolaa. Bali Kopi Shop tarjoaa aasialaista, indonesialaista ja länsimaista fuusioruokaa aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi. Meren herkkuja voi nauttia Baruna-ravintolassa. Tirtha Pizzariasta saa herkullista italialaista ruokaa.

 

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Kysy tarjous!