INDIANA KENANGA

Indiana - I love bali (26)
Indiana - I love bali (24)
Indiana - I love bali (19)
Indiana - I love bali (25)
Indiana - I love bali (21)
Indiana - I love bali (20)
Indiana - I love bali (22)
Indiana - I love bali (8)
Indiana - I love bali (9)
Indiana - I love bali (12)
Indiana - I love bali (16)
Indiana - I love bali (1)
Indiana - I love bali (10)
Indiana - I love bali (13)
Indiana - I love bali (2)
Indiana - I love bali (23)
Indiana - I love bali (17)
Indiana - I love bali (29)
Indiana - I love bali (15)
Indiana - I love bali (14)
Indiana - I love bali (6)
Indiana - I love bali (3)
Indiana - I love bali (4)
Indiana - I love bali (7)
Indiana - I love bali (27)
Indiana - I love bali (11)
Indiana - I love bali (18)
Indiana - I love bali (28)
Indiana - I love bali (5)

Indiana Kenanga Hotel & Spa tarjoaa ylellisiä sviittejä, joissa on ilmainen Wi-Fi. Se sijaitsee muutaman askeleen päässä Nusan saaren rannikon valkoisilta hiekkarannoilta. Voit nauttia rentouttavasta oleskelusta hotellissa, jossa on ulkouima-allas ja rantaravintola.

 

Indiana Kenanga Luxury Boutique Hotel & Span ylellisissä huoneissa on oma puutarha tai uima-allas ja yhdistelmä ranskalaista ja balilaista sisustusta. Niissä on taulu-tv satelliittikanavilla ja DVD-soitin.

 

Indiana Kenangan spa-alueella on tarjolla rentouttavia perinteisiä hierontoja ja kauneushoitoja, joissa käytetään eteerisiä öljyjä. Asiakkaat voivat nauttia auringosta uima-altaalla tai vuokrata polkupyörän ja viettää rauhallisen iltapäivän pyöräillen. Kenanga Luxury Hotel tarjoaa myös pesula- ja huonepalvelut.

 

Ylang Ylang -ravintolassa on tarjolla gourmetruokia ja herkullista kasvisaterioita. Niiden seuraksi on saatavilla hienoja viinejä.

 

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.