GRIYA SANTRIAN

beach griya
beach high
beach-wing-room-l
beach-pool-l
deluxe-room1-l
deluxe-room2-l
garden-pool-back1-l
garden-pool-back2-l
garden-pool-middle1-l
garden-wing-room-l
griya-beach-corner-l
new deluxe room griya 1
new pool griya 1
new deluxe room griya 2
new pool griya 2
santriansuite-dressingarea-l
wantilan-rest-l

Griya Santrian a Beach Resort sijaitsee Sanurin valkoisella hiekkarannalla. Paikan päällä on ulkouima-allas, hyvin varustettu spa ja tyylikkäitä huoneita, joissa on parveke. Pysäköintipaikat ja Wi-Fi ovat käytettävissä ilmaiseksi.

 

Griya Santrian a Beach Resort on 15 minuutin ajomatkan päässä Sanurin kaupungista ja 20 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentoasemalta. Ubudiin on 35 minuutin ajomatka.

 

Hotellin tilavat huoneet ovat erittäin valoisia. Jokaisessa huoneessa on minibaari ja kaapeli-tv. Joissakin kylpyhuoneissa on kylpyamme.

 

Span kauneus- ja hierontahoidoissa käytetään luonnollisia hedelmä- ja kukkauutteita. Lomakeskus järjestää myös joogatunteja, pyöräretkiä ja grillijuhlia rannalla.

 

Wantilan-ravintola tarjoaa aasialaisia ja länsimaisia aterioita, viihde-esityksiä ja rantanäköalan. Italialaista ja japanilaista ruokaa on saatavilla Griya Beach Cornerissa.

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen hinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen hinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen hinnasta.