FURAMAXCLUSIVE 

Legian Beachin varrella sijaitseva FuramaXclusive Ocean Beach Seminyak Bali tarjoaa tyylikkäitä huoneistoja, joissa on iPod-telakka ja ilmainen WiFi. Siellä on spa ja 2 ulkouima-allasta.

 

Kaikissa huoneistoissa on kirkkaat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista tulvii vaaleaa sisustusta korostavaa luonnonvaloa. Niiden nykyaikaisiin mukavuuksiin lukeutuvat taulu-tv, DVD-soitin ja ilmastointi.

 

Asiakkaat voivat rentoutua hieronnassa O-CE-N Spassa tai käydä ratsastamassa rannalla. FuramaXclusive Ocean Beach Seminyak Bali tarjoaa myös käteviä palveluja, kuten 24h-concierge-palvelun ja ilmaisen pysäköinnin.

 

THE DECK -kahvilassa on valikoima välimerellisiä, eurooppalaisia ja aasialaisia ruokia, ja sieltä on näköala valkoiselle hiekkarannalle. THE DECK Seafood Grill tarjoilee meren antimia.

 

FuramaXclusive Ocean Beach Seminyak Bali on 6 km:n tai 10 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Alle 2 km:n päässä on paikallisia nähtävyyksiä, kuten Ku De Ta -ravintola ja Seminyak Square -ostoskeskus.

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, veloitetaan 1 yön varauksen verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.