Please reload

Balin matkan suunnittelu

Ennen matkaa ja

matkan suunnittelu

 

VIISUMI

 

Suomen passin omaava henkilö pääsee maahan ilman maksullista viisumia mikäli viipyy maassa max 30 päivää. Tämä uusi laki on tullut voimaan kesäkuussa 2015. Mikäli on tarkoitus olla maassa yli 30 päivää, on ostettava viisumi ensimmäiselle 30 päivälle (35 usd) ja tähän viisumiin voi hakea jatkoa. Viisumin myyntitiski on ennen passintarkastusta. Passin on oltava voimassa vähintään 6kk maahan saapumisen jälkeen molemmissa tapauksissa.

 

ROKOTTEET

 

Indonesiaan matkustaessa suositellaan kaikille A-hepatiitti-, kurkkumätä-, jäykkäkouristus-, polio- sekä MPR -rokotesuojaa. Malarianestolääkkeen tarve vaihtelee, Balilla ei malariaa ole. Keltakuumetta vastaan oleva rokotustodistus vaaditaan niistä maista saavuttaessa, jossa infektoituneita alueita (ei koske Suomea). Riskiarvion perusteella voidaan tarvita myös seuraavat rokotesuojat: B-hepatiitti, Japanin aivotulehdus, kolera sekä lavantauti. Tarkista tuorein tilanne aina lääkäriltä. Lisää infoa rokotteista www.rokote.fi

 

MATKAN SUUNNITTELU

 

  • Mieti valmiiksi, mikä on sinun tapasi matkustaa. Valikoimissamme on eritasoisia palveluita kaikille budjeteille edullisista majoituksista korkeatasoisiin luksushotelleihin.

  • Useissa eri kohteissa majoittuminen Balilla? Käynti Lembonganin tai gilin saarilla?

  • Villa majoitus omalla altaalla vaiko perinteisempi hotelli vaihtoehto

  • Matkan kokonaispituus

  • Pienten lasten kanssa matkustaville tiedoksi, Balilta voi vuokrata loman ajaksi käyttöön lastenvaunut/rattaat, turvaistuimen autoon sekä vuoteen vauvalle jos hotellilla ei ole omia.

 

VAKUUTUS

 

Vakuutus kannattaa olla kunnossa matkustaa sitten minnepäin maailmaa tahansa. Hyvät ja kattavat vakuutukset saa esimerkiksi travel quardista. Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset heidän sivuille.

Vakuutus