ELLORA VILLAS

ellorabali9-big
ellorabali4-big
ellorabali1-big
ellorabali3-big
ellorabali10-big
ellorabali7-big
ellorabali12-big
ellorabali11-big
ellorabali5-big
ellorabali15-big
ellorabali6-big
ellorabali8-big
ellorabali14-big
ellorabali18-big
ellorabali2-big
ellorabali16-big
ellorabali13-big
ellorabali17-big

Ellora Villas tarjoaa ylellisen trooppisen lomanviettopaikan, jossa on tarjolla 24h-butlerpalvelut ja ilmainen Wi-Fi. Ellora villas sijaitsee kävelymatkan päässä Sanur Beachiltä, ja villoissa on oma uima-allas.

 

Kukkien ja tuoreen meri-ilman ympäröimissä villoissa on tilava rakenteeltaan avoin oleskelutila, jossa on taulu-tv satelliittikanavilla ja DVD-soitin. Niissä on myös hyvin varustettu minikeittiö ja ruokailutila.

 

Asiakkaat voivat myös vuokrata polkupyörän, jolla voi tutustua luonnonkauniiseen maisemaan. Kirjastossa voi lukea kirjoja. Huoneessa ruokailu ja vuoteeseen tarjoiltu aamiainen on mahdollista 24h-huonepalvelun kautta. Lisäksi useita kahviloita löytyy kävelymatkan päässä lomakeskuksesta, ja niissä tarjoillaan indonesialaisia ja eurooppalaisia ruokia.

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.