DREAM BEACH HUTS

Lembonganin saaren etelärannikolla sijaitseva Dream Beach Huts tarjoaa tilavia mökkejä, joihin kuuluu parveke. Majoituspaikassa on ulkouima-allas merinäköalalla sekä yksityinen ranta-alue.

 

Dream Beach -majoituspaikan puumökit on sisustettu neutraalein värein. Jokaisessa yksittäisessä Lumbung-mökissä on hyttysverkko, työpöytä ja oma kylpyhuone.Hotellin ravintolassa tarjoillaan balilaisia ​​ja länsimaisia ​​ruokia lounaaksi ja illalliseksi.

 

Baaria ympäröi vehreä puutarha, ja sieltä on merinäköala.Asiakkaat voivat rentoutua aurinkotuoleilla uima-altaan ympärillä tai uida turkoosinsinisessä meressä. He voivat myös nauttia balilaisesta hieronnasta ja aktiviteeteista, kuten sukeltamisesta, snorklauksesta sekä lainelautailusta.

 

 

 

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 7 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.