DIWANGKARA BEACH RESORT

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Diwangkara Holiday Villa Beach Resort & Spa sijaitsee Sanur-rannalla Balilla. Trooppisessa ympäristössä sijaitseva lomakeskus tarjoaa asiakkailleen suoran pääsyn rannalle ja ulkouima-altaan. Ilmainen Wi-Fi-yhteys on käytettävissä yleisissä tiloissa.

 

Diwangkara Holiday Villa Beach Resort & Spa on 30 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Le Mayeurin matkamuistomyymälät ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

 

Holiday Villa Diwangkaran huoneissa on perinteinen balilainen sisustus ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Huoneiden mukavuuksiin kuuluvat satelliittitelevisio, minibaari ja teen-/kahvinkeitin.

 

Lagenda Malaysian & Fusion -ravintolasta on näkymä Balin merelle ja Agung-vuorelle. Ravintolassa tarjoillaan kansainvälisiä ja perinteisiä paikallisia ruokalajeja.

 

 

 

Kysy tarjous!