DESAMUDA VILLAGE

Näissä trooppisessa puutarhassa sijaitsevissa villoissa on moderni balilainen sisustus ja olkikatto. Desamuda Villagella on myös spa, huvimaja, ravintola, baari ja 2 ulkouima-allasta. Tarjolla on ilmainen edestakainen lentokenttäkuljetuspalvelu, ilmainen kuljetuspalvelu Kutan alueelle sekä ilmainen Wi-Fi.

 

Seminyakin keskustassa sijaitseva Desamuda Village on 5 minuutin kävelymatkan päässä lähialueen ostos- ja viihdetarjonnasta. Lomakeskus on 20 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentoasemalta.

 

Desamudan villoissa on minikeittiö ja modernit mukavuudet, kuten taulu-tv satelliittikanavilla ja DVD-soitin. Villoista on puutarhanäköala. Omassa kylpyhuoneessa on suihku ja kylpyamme. Joihinkin villoihin kuuluu oma uima-allas.

 

Rice Table -ravintolassa on tarjolla laaja valikoima indonesialaisia ja eurooppalaisia ​​ruokia. Voit ruokailla myös omassa huoneessasi. Drinkkejä on tarjolla hotellin baarissa.

 

PERUUTUSEHDOT: 

Low season - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

High season - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.