DESA DUNIA BEDA

Kysy tarjous!

Gili Trawanganin saaren rannalla sijaitsevassa Desa Dunia Beda Resortissa on suolaisen veden ulkouima-allas ja kansainvälinen ravintola. Wi-Fi-yhteys on ilmainen koko hotellissa.

 

Desa Dunia Bedassa on erillisiä bungaloweja ja huviloita, jotka kaikki on rakennettu perinteisistä materiaaleista. Jokaisessa huoneessa on tuuletin, tallelokero ja minibaari. Omissa ulkokylpyhuoneissa on suihku.

 

Asiakkaat voivat viettää aikaa rauhallisella rannalla tai harrastaa vaikkapa snorklausta, sukellusta ja pyöräilyä. Lomakeskuksessa on myös pelinurkkaus ja minikirjasto. 

 

Ravintolassa tarjoillaan indonesialaisia, italialaisia ja ranskalaisia ruokia. Asiakkaat voivat tilata ruokaa myös huonepalvelusta.

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 17 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.