CITADINES

Citadine - I Love Bali (14)
Citadine - I Love Bali (2)
Citadine - I Love Bali (4)
Citadine - I Love Bali (1)
Citadine - I Love Bali (5)
Citadine - I Love Bali (6)
Citadine - I Love Bali (7)
Citadine - I Love Bali (10)
Citadine - I Love Bali (8)
Citadine - I Love Bali (9)
Citadine - I Love Bali (11)
Citadine - I Love Bali (12)
Citadine - I Love Bali (13)
Citadine - I Love Bali (15)
Citadine - I Love Bali (16)
Citadine - I Love Bali (17)
Citadine - I Love Bali (18)
Citadine - I Love Bali (19)
Citadine - I Love Bali (20)
Citadine - I Love Bali (21)
Citadine - I Love Bali (22)
Citadine - I Love Bali (23)
Citadine - I Love Bali (24)

Kutan suositulla alueella sijaitseva Citadines Kuta Beach Bali tarjoaa tyylikkään modernia majoitusta, ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja ilmaisen WiFi-yhteyden huoneissa.

 

Majoituspaikasta on noin 5 minuutin kävelymatka legendaariselle Kuta Beachille ja noin 10 minuutin kävelymatka Beachwalk-ostoskeskukseen. Ngurah Rain kansainväliselle lentokentälle on noin 13 minuutin ajomatka.

 

Citadines Kuta Beachin huoneissa on ilmastointi, oleskelualue sohvalla, taulu-tv kaapelikanavilla ja vedenkeitin. Kaikissa on myös oma kylpyhuone, jossa on suihku, hiustenkuivaaja ja ilmaisia ​​kylpytuotteita. Joissakin huoneissa on minibaari ja keittiö tai minikeittiö.

 

Majoituspaikassa on 24h-vastaanotto, yhteinen lounge, lasten leikkipaikka ja ilmainen yksityinen pysäköintimahdollisuus.

 

Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan erilaisia ​​herkullisia aterioita.

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön varauksen verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.