CHAMPLUNG SARI

bali-classic-style-room-entrance
deluxe-room-entrance
deluxe-room-building
restaurant-1
restaurant-from-poolside
swimming-pool
swimming-pool-3
secondary-swimming-pool
room-entrance
main-entrance
garden
deluxe-room-building-2

Champlung Sari Hotel sijaitsee Ubudin apinametsän vieressä lähellä kaupungin keskustaa. Hotellista käsin voit nähdä apinoita. Se sijaitsee maisemapuutarhan keskellä ja tarjoaa 2 ulkouima-allasta ja span.

 

Champlung Sari Hotel Ubud on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Ubudin keskustasta ja Komaneka-museolta. Pyynnöstä on tarjolla ilmainen kuljetus Ubudin keskustaan.

 

Huoneissa on puisia kalusteita sekä oma terassi, ja huoneisiin on liitetty kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja suihku. Jokaisessa huoneessa on satelliitti-tv, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä minibaari.

 

Purnama Spassa vieraat voivat nauttia hieronnasta sekä kasvo- tai vartalohoidoista. Hotellin 24h-vastaanotossa on tallelokeroita. Yleisissä tiloissa on käytettävissä ilmainen Wi-Fi.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 62 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 33 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 10 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen hinnasta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.