CHAMPLUNG MAS

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön maksu. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

 

Tämä kauniin trooppisen puutarhan ympäröimä hotelli sijaitsee Kutan sydämessä, vain muutaman metrin päässä Legian Beachin viehättävältä valkoiselta hiekkarannalta ja suositusta lainelautailupaikasta. Hotellissa on myös kattouima-allas, allasbaari ja ilmainen WiFi.

 

Keskeisestä sijainnista huolimatta hotellissa on rauhallinen tunnelma vehreän ympäristön ansiosta. Kansainväliselle lentoasemalle on 20 minuutin ajomatka, ja saaren pääkaupunki Denpasar on 25 minuutin päässä.

 

Yksinkertaisesti sisustetut, viihtyisät ja nykyaikaiset​​ huoneet sijaitsevat trooppisten puiden katveessa, jotka luovat kotoisan ja elegantin tunnelman. Kaikissa huoneissa on oma parveke tai terassi.

 

Paikan päällä on 24h-ravintola ja kaksi baaria, joista toinen on allasbaari. Ulkouima-allas sijaitsee rentouttavassa ympäristössä kauniin maisemapuutarhan ja rauhallisen luonnon keskellä.

Kysy tarjous!