CASA PADMA

Casa Padma - I Love Bali (11)
Casa Padma - I Love Bali (2)
Casa Padma - I Love Bali (5)
Casa Padma - I Love Bali (6)
Casa Padma - I Love Bali (1)
Casa Padma - I Love Bali (4)
Casa Padma - I Love Bali (8)
Casa Padma - I Love Bali (7)
Casa Padma - I Love Bali (3)
Casa Padma - I Love Bali (10)
Casa Padma - I Love Bali (9)

Casa Padma Suites sijaitsee kätevästi 5 km:n päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä ja vain 300 metrin päässä Legian-rannalta. Se tarjoaa tilavaa majoitusta ja suuren ulkouima-altaan.

 

Kaikki sviitit ovat ilmastoituja, ja niissä on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Sviiteissä on pukuhuone, oleskelualue ja minibaari. Huoneissa on myös 32-tuumainen taulu-tv satelliittikanavilla.

 

Casa Padma Hotel tarjoaa kätevästi ravintolan, loungen ja baarin, jossa asiakkaat voivat maistella paikallisia ja kansainvälisiä erikoisuuksia. Ateriat voi nauttia myös oman huoneen rauhassa.

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.