CASA DASA LEGIAN

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Casa Dasa Legian sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä Double Six -rannalta ja tarjoaa moderneja huoneita, joihin kuuluu oma terassi tai parveke. Tarjolla on rentouttavia hierontahoitoja asiakkaan oman huoneen rauhassa sekä ilmainen Wi-Fi kaikissa majoituspaikan tiloissa. Paikan päällä on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

 

Myös vilkas Jalan Legian -pääkatu ja tyylikäs Seminyakin alue ovat vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Casa Dasa Legianista. Majoituspaikasta on 30 minuutin ajomatka Ngurah Rain kansainväliselle lentokentälle.

 

Kaikissa täysin ilmastoiduissa huoneissa on tummapuinen sisustus, taulu-tv satelliittikanavilla sekä jääkaappi. Omalta terassilta tai parvekkeelta voi ihailla näköalaa puutarhaan. Omassa kylpyhuoneessa on ilmaisia ​​kylpytuotteita ja suihku.

 

Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta on ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä aterioita. Aterioita voi tilata myös omaan huoneeseen huonepalvelun kautta.

 

Kysy tarjous!