BVILLA + SPA

5brbvillaspa2
2brbvillaspa3
2brbvillaspa2
5brbvillaspa5
3brbvillaspa1
imgsize_php_2
5brbvillaspa6
1brbvillaspa1
1brbvillaspa4
3brbvillaspa3
3brbvillaspa2
5brbvillaspa1
2brbvillaspa1
5brbvillaspa3
1brbvillaspa3
2brbvillaspa6
1brbvillaspa2
1brbvillaspa5
2brbvillaspa5

Bvilla + Spa ylellisissä villoissa on omat uima-altaat. Käytössä on henkilökohtaiset hovimestarit, ja aamiainen tarjoillaan huoneisiin. Saatavilla on myös hemmotteleva kylpylä ja ilmainen kuljetuspalvelu kaupunkiin.


Bvilla Seminyak on 5 minuutin kävelymatkan päässä Balin hienon Seminyakin alueen yöelämävaihtoehdoista ja ravintoloista. Lomakeskus on alle 350 metrin päässä Ku De Ta -rantaklubista ja 5 minuutin ajomatkan päässä Legianin rannalta.
Nykyaikaisissa ja tilavissa ilmastoiduissa villoissa on tyylikäs oleskelu- ja ruokailupaviljonki sekä täysin varustettu keittiö. Kaikissa huoneissa on myös kaapeli-tv ja DVD-soitin.


Bvillan tyylikäs +Spa ja sen lukuisat vartalohoidot ja hieronnat tarjoavat rentouttavan kokemuksen. Lisäksi lomakohteessa on tarjolla pesulapalveluja ja sen bisneskeskuksessa ilmainen Wi-fi.


Saatavilla on noutoruokalista, jonka aterioita voi nauttia rennosti omassa villassa. Intiimejä kokemuksia varten on mahdollista tilata kokki, joka auttaa valmistamaan herkullisen gourmet-aterian villan keittiössä.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.