BVILLA SEASIDE

Bvilla Seaside sijaitsee Seminyakin sydämessä 5 minuutin kävelymatkan päässä Seminyak Beachiltä. Ylellisiä villoja, joihin kuuluu oma uima-allas. Saatavilla on ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköintipaikka.


Jokaisessa villassa on erillinen oleskelualue ja täysin varusteltu keittiö. Mukavuuksiin kuuluu taulu-tv kaapelikanavilla ja iPod-telakka.


Asiakkaat voivat nauttia rentouttavasta hieronnasta spassa tai grillata uima-altaalla.


Aamiainen tarjoillaan yksityisten villojen rauhassa. Tarjolla on aasialaisia ja amerikkalaisia ruokia.


Bvilla on 5 minuutin ajomatkan päässä Seminyak Square -ostoskeskuksesta. Se on 10 minuutin ajomatkan päässä KU DE TA -ravintolasta, Potato Head -klubilta ja HU’U-baarista. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on 45 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.