BVILLA POOL

Bvillapool4
Bvillapool5
Bvillapool1
Bvillapool3
Bvillapool2

Seminyakissa sijaitseva Bvilla Pool tarjoaa 6 ylellistä balilaistyylistä villaa, joissa on perinteinen olkikatto. Hyvin varustetuissa villoissa on oma keittiö ja suorakaiteen muotoinen uima-allas. Wi-Fi on ilmainen koko hotellissa.Bvilla Pool tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun rannalle, joka sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä.

Jotkut Balin parhaimmista ravintoloista ovat kävelymatkan päässä, ja Ngurah Rain kansainväliselle lentokentälle on 30 minuutin ajomatka.Tilavissa villoissa on monia sisä- ja ulko-oleskelualueita. Vieraat voivat nauttia trooppisesta ilmastosta mukavasti omalla terassillaan tai rentoutua ylellisessä upotetussa kylpyammeessa, joka löytyy kaikista kylpyhuoneista.Viihdettä tarjoavat taulu-tv kaapelikanavilla ja DVD-soitin. Kaikki Bvillan huoneet ovat täysin ilmastoituja, ja niissä on tallelokero.

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 50% varauksen kokonaishinnasta.  Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.