BALI SPIRIT HOTEL & SPA

Bali spirit - ILoveBali (6)
Bali spirit - ILoveBali (2)
Bali spirit - ILoveBali (1)
Bali spirit - ILoveBali (7)
Bali spirit - ILoveBali (3)
Bali spirit - ILoveBali (5)
Bali spirit - ILoveBali (4)
Bali spirit - ILoveBali (8)
Bali spirit - ILoveBali (9)
Bali spirit - ILoveBali (10)
Bali spirit - ILoveBali (11)
Bali spirit - ILoveBali (12)
Bali spirit - ILoveBali (13)
Bali spirit - ILoveBali (16)
Bali spirit - ILoveBali (17)
Bali spirit - ILoveBali (18)
Bali spirit - ILoveBali (15)
Bali spirit - ILoveBali (19)
Bali spirit - ILoveBali (21)
Bali spirit - ILoveBali (14)
Bali spirit - ILoveBali (22)
Bali spirit - ILoveBali (20)

Bali Spirit Hotel & Spa sijaitsee lähellä Ubudin keskustaa 1 tunnin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Hotellissa on spa, ulkouima-allas ja ilmainen Wi-Fi kaikissa tiloissa.

 

Bali Spiritin trooppisentyylisissä huoneissa on teen/kahvin valmistusvälineet ja jääkaappi. Jokaisessa huoneessa on oma parveke tai puutarhapatio upeilla näkymillä ympäristöön.

 

Bali Spirit Hotel & Spa tarjoaa pesula- ja kuivapesupalvelut. Asiakkaat voivat rentoutua hieronnassa tai mennä jooga-/meditaatiohuoneeseen. Paikan päällä on myös puutyötaidegalleria ja apteekki.

 

River Forest -ravintolasta on näkymät jokilaaksoon, ja siellä on tarjolla erilaisia ​​indonesialaisia, kiinalaisia ​​ja kansainvälisiä ruokia. Juomia ja pikkupurtavaa saa hotellin pääbaarista.

 

Bali Spirit Hotel on 5 minuutin ajomatkan päässä Ubudin kaupungista ja markkina-alueelta. Se on myös lähellä Ubudin eri museoita ja muinaisia temppeleitä.

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, veloitetaan 100% ensimmäisen yön hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.