BALI ISLAND VILLAS & SPA

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloitetaMikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloitetaMikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, peruutusmaksu on yhden yön hinnan verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Bali Island Villas & Spa sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä Rannasta ja Seminyak Square ostoskeskuksesta. Tarjolla on ilmainen Wi-Fi-yhteys, sekä ylellistä majoitusta omalla uima-altaalla.

 

Alle 2 minuutin kävelymatkan päässä on kuuluisa Potato Head Beach Club. 5 minuutin kävelymatkan päässä on ravintoloita, kuten KuDeTa, La Luciolla ja Ultimo. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on noin 25 minuutin ajomatkan päässä.

 

Asiakkaat voivat treenata kuntokeskuksessa tai rentoutua Taman Merah Spa:ssa. Lomakeskus tarjoaa polkupyörän vuokrauksen ja ilmaisen bussikuljetuksen Seminyakin alueelle.

Kysy tarjous!