BALI DYNASTY RESORT

Kävelymatkan päässä Kutan keskustasta sijaitseva Bali Dynasty Resort tarjoaa 2 ulkouima-allasta ja lastenaltaan, jossa on 56-metrinen vesiliukumäki. Hotellin vapaa-ajankeskus järjestää kiertokäyntejä ja aktiviteetteja. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä baareissa, ravintoloissa ja aulatilassa.

 

Bali Dynasty Resortin vapaa-ajanmahdollisuuksiin kuuluu vesiaerobic, ruuanlaittokursseja ja hauskoja pelejä. Vuokrattavana on PlayStation-konsoleja ja kannettavia tietokoneita. Muita palveluja ovat spa, kuntosali, lasten leikkipaikka ja lähtöaula.

 

Dynasty Resort Balin huoneissa on oma parveke, joista useimmissa on lasiovet ja joilta on näkymät puutarhaan tai uima-altaalle. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv, DVD-soitin ja teen/kahvin valmistusvälineet. Niissä on myös minibaari ja tallelokero.

 

Lomakeskuksessa on 6 ravintolaa ja 3 baaria. Buffetaamiainen tarjoillaan SEN5ES-ravintolassa, kun taas Tropical Caféssa on tarjolla elävää iltaviihdettä ja teemaruokaa altaan äärellä. Oluesta ja kotiruuasta voi nauttia Gracie Kelly's -irlantilaispubissa.

 

Bali Dynasty Resort on 10 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä.

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.