BALI AYU HOTEL & VILLAS

Kysy tarjous!

Bali Ayu Hotel & Villasissa on maisemoitu ulkouima-allas, ja se tarjoaa asiakkailleen trooppisen vehreyden ympäröimät modernit balilaistyyliset huoneet. Se sijaitsee 700 metrin päässä rauhalliselta Petitenget-rannalta ja tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi:n kaikissa tiloissa sekä ilmaisen pysäköintimahdollisuuden.

 

Ihaile näkymiä kohti ympäröivää vehreyttä mukavasta ilmastoidusta huoneestasi. Klassisilla puukalusteilla sisustetuissa Bali Ayu -hotellin huoneissa on kaapelitelevisio, tallelokero ja minibaari.

 

Bali Ayu Hotel & Villas sijaitsee Kutan pohjoispuolella ja 30 minuutin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä. Se on 5 minuutin ajomatkan päässä Seminyak Beachistä ja 15 minuutin ajomatkan päässä Kutasta ja Legian Beachistä.

 

Rentoudu rauhoittavassa hieronnassa perinteisessä ulkoilmapaviljongissa. Henkilökunta tarjoaa myös pesula- ja valuutanvaihtopalveluja.

 

Bali Ayun ravintolassa voi nauttia intiimistä illallisesta kynttilän valossa. Ravintolassa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia.