Mönkijällä ajelu

 

Mönkijä ajelu reissu vie sinut Balin osaan mistä voit vielä löytää vanhoja perinteitä. Reitti kulkee riisipeltojen, viidakon ja Balilaisten kylien läpi. 

 

 

Matkat alkavat Sedang kylän alueelta, joka on maaseutua Balin keskiosassa lähellä Ubudia, noin 1 tunnin ja 15 minuutin ajomatkan päässä suosituimmista turistikohteista Kuta, Nusa Dua ja Sanur. Mönkijät ovat käyttäjäystävällisiä ja helppoja käsitellä. Matkalla yhdistyy elämys ajaa mönkijällä näissä huikeissa maisemissa sekä kokemus nähdä aitoa Balia ja sitä miten paikalliset Balilaiset elävät. Kokeneiden oppaiden avulla näet kauniit riisipellot sekä sademetsää. Ei ole väliä oletko ajanut mönkijällä ennen, oppaat opastavat ja neuvovat miten ajaa. Lisäksi ajokorttia ei tarvita. Kuitenkin alaikääraja ajamiseen on 16-vuotta.Nuoremmat osallistujat (alkaen 7-vuotiaat) voivat liittyä matkalle matkustajana. 

 

Opastuksen jälkeen aloitetaan noin 2 tuntia kestävä jännittävä matka. Kierroksen varrella tulee olemaan lyhyt taukopaikka, jossa voit rentoutua ja nauttia kauniista maisemista lähellä riisipeltoja ja vuoria. 

 

 

Mikä tekee kiertueesta ainutlaatuisen on se, että pääsemme piilossa oleviin paikkoihin Balilla, tapaamme ystävällisiä paikallisia ihmisiä, ja käytämme enimmäkseen pieniä teitä joita myös paikalliset käyttävät, näin varmistamme ettemme vahingoita ympäristöä. Yleensä ajamme vain pienissä ryhmissä. Kaikkilla matkoilla on mukana kokenut, Englantia puhuva opas. Jos on eri tasoisia osallistujia niin voimme jakaa heidät eri ryhmiin, että jokainen voi nauttia omalla tavallaan ja vauhdillaan. Meidän matkat soveltuvat kaikenikäisille, riittää kunhan olet hyvässä fyysisessä kunnossa.

Noutoajat:

From                                Early birds           Morning       Afternoon 

Nusa Dua & Kuta               07.15                   09.15             12.15

Sanur                                  07.45                   09.45             12.45

Ubud                                   08.15                   10.15             13.15

 

Järjestämme myös kuljetukset muilta alueilta. Ota yhteyttä mikäli tarvitset kuljetuksen joltain toiselta kuin yllä olevalta alueelta. Muilta alueilta noudettaessa voi olla lisämaksu, varmista tämä varauksen yhteydessä. 

Hinnat:

Single : 60€

 

Tandem : 105€ (2 hlö yhteensä)

 

 

Minimi 2 henkilöä.

Hinta sisältää:

Kuljetukset Balin etelä-alueilta ja ubudista, $ US 50.000 vakuutuksen mönkijä yritykseltä, kahvi, tee, pikku purtavaa, mehu, lounas, ajovälineet. Suihkutilat lämpimällä vedellä, pyyhkeet sekä säilytyslokerot. 

 

Mitä mukaan:

Asiaan kuuluvat kengät, vaihtovaatteet, aurinkorasva. Turvallisuus välineet sisältyy hintaan.