ATANAYA HOTEL

Atanaya - I Love Bali (6)
Atanaya - I Love Bali (3)
Atanaya - I Love Bali (4)
Atanaya - I Love Bali (1)
Atanaya - I Love Bali (8)
Atanaya - I Love Bali (2)
Atanaya - I Love Bali (5)
Atanaya - I Love Bali (7)
Atanaya - I Love Bali (9)
Atanaya - I Love Bali (11)
Atanaya - I Love Bali (12)
Atanaya - I Love Bali (10)
Atanaya - I Love Bali (16)
Atanaya - I Love Bali (19)
Atanaya - I Love Bali (22)
Atanaya - I Love Bali (18)
Atanaya - I Love Bali (25)
Atanaya - I Love Bali (35)
Atanaya - I Love Bali (14)
Atanaya - I Love Bali (24)
Atanaya - I Love Bali (17)
Atanaya - I Love Bali (23)
Atanaya - I Love Bali (20)
Atanaya - I Love Bali (27)
Atanaya - I Love Bali (26)
Atanaya - I Love Bali (28)
Atanaya - I Love Bali (31)
Atanaya - I Love Bali (21)
Atanaya - I Love Bali (13)
Atanaya - I Love Bali (32)
Atanaya - I Love Bali (37)
Atanaya - I Love Bali (38)
Atanaya - I Love Bali (40)
Atanaya - I Love Bali (34)
Atanaya - I Love Bali (30)
Atanaya - I Love Bali (39)
Atanaya - I Love Bali (29)
Atanaya - I Love Bali (36)
Atanaya - I Love Bali (15)
Atanaya - I Love Bali (33)

Atanaya Hotel sijaitsee kätevällä paikalla vain 5 minuutin ajomatkan päässä vilkkaalta Legian-kadulta, ja se tarjoaa tyylikästä majoitusta ja kattouima-altaan. Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla. Ilmainen WiFi on käytettävissä koko rakennuksessa.

 

Kaikissa huoneissa on puulattiat ja maanläheisin värisävyin luotu moderni sisustus. Huoneiden mukavuuksiin kuuluvat minibaari ja kahvin-/teenkeitin. Kylpyhuoneessa on marmorilattia, suihku ja ilmaisia kylpytuotteita.

 

Atanaya Hotel on 5 minuutin ajomatkan päässä Double Six -rannalta ja vilkkaalta Seminyakin alueelta, jossa on erilaisia ​​tyylikkäitä ravintoloita, baareja ja kauppoja. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on 20 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

 

Atanayassa on tarjolla pesula- ja silityspalvelut. Paikan päällä on ilmaisia ​​pysäköintipaikkoja. Henkilökunta 24h-vastaanotossa voi auttaa matkatavarasäilytyksessä. Hotellin tyylikkäässä aulassa on päivän sanomalehtiä. Tarjolla on ilmainen, aikataulun mukaan liikennöivä kuljetus Legianiin ja Seminyakiin.

 

Kapur Sirih tarjoaa aitoa indonesialaista ja peranakalaista ​​ruokaa sekä mannermaisia annoksia. Huonepalvelu on tarjolla pyynnöstä. Kattouima-altaan viereisestä Sky-baarista on panoraamanäkymät Kutan alueelle.

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 4 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.