ATANAYA HOTEL

Atanaya Hotel sijaitsee kätevällä paikalla vain 5 minuutin ajomatkan päässä vilkkaalta Legian-kadulta, ja se tarjoaa tyylikästä majoitusta ja kattouima-altaan. Kaikissa ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla. Ilmainen WiFi on käytettävissä koko rakennuksessa.

 

Kaikissa huoneissa on puulattiat ja maanläheisin värisävyin luotu moderni sisustus. Huoneiden mukavuuksiin kuuluvat minibaari ja kahvin-/teenkeitin. Kylpyhuoneessa on marmorilattia, suihku ja ilmaisia kylpytuotteita.

 

Atanaya Hotel on 5 minuutin ajomatkan päässä Double Six -rannalta ja vilkkaalta Seminyakin alueelta, jossa on erilaisia ​​tyylikkäitä ravintoloita, baareja ja kauppoja. Ngurah Rain kansainvälinen lentokenttä on 20 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

 

Atanayassa on tarjolla pesula- ja silityspalvelut. Paikan päällä on ilmaisia ​​pysäköintipaikkoja. Henkilökunta 24h-vastaanotossa voi auttaa matkatavarasäilytyksessä. Hotellin tyylikkäässä aulassa on päivän sanomalehtiä. Tarjolla on ilmainen, aikataulun mukaan liikennöivä kuljetus Legianiin ja Seminyakiin.

 

Kapur Sirih tarjoaa aitoa indonesialaista ja peranakalaista ​​ruokaa sekä mannermaisia annoksia. Huonepalvelu on tarjolla pyynnöstä. Kattouima-altaan viereisestä Sky-baarista on panoraamanäkymät Kutan alueelle.

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 4 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH JA PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varausta muutetaan tai perutaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.