ASTON SUNSET BEACH RESORT

Aston sunset beach resort sijaitsee Gili Trawanganilla, joka on rento rannikon lähellä sijaitseva saari ilman saasteita ja kaupungin melua. Se on 5 minuutin kävelymatkan päässä Gili Trawanganin hiekkarannoilta ja tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, ulkouima-altaan ja hemmottelevia spa-hoitoja.

 

Nykyaikaiseen trooppiseen tyyliin sisustetuissa ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv ja vedenkeitin. Kaikista on näkymät joko uima-altaalle tai puutarhaan. Omissa kylpyhuoneissa on lämminvesisuihku.

 

Aston sunset beach resort on 10 minuutin venematkan päässä Gili Menon ja Gili Airin rannan surffauspaikoista. Se on 1 tunnin venematkan päässä Padang Bain satamasta.

 

Rannan puoleisessa ravintolassa tarjoillaan aasialaisia ​​ja kansainvälisiä ruokia. Paikan päällä on myös kahvila, jäätelöbaari ja 24h-huonepalvelu.

 

Aston sunset beach resort tarjoaa lastenhoito- ja pesulapalvelut sekä ympäri vuorokauden päivystävän lääkärin.

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW / HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön maksu. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön maksu. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.