ASTON KUTA HOTEL & RESIDENCE

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

PEAK SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

Aston Kuta Hotel and Residence tarjoaa moderneja huoneita vain 50 metrin päässä Balin tunnetulta Kutan rannalta. Majoituspaikassa on spa ja ulkouima-allas, ja se tarjoaa ilmaisen kuljetuksen Discovery-ostoskeskukseen.

 

Aston Kuta Hotel and Residence sijaitsee Balin viihdealueella, kävelyetäisyydellä Waterbom-vesipuistosta ja Segara-rannalta. Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema on 10 minuutin ajomatkan päässä.

 

Aston Kutan huoneet on sisustettu tyylikkäästi maanläheisin värein, ja niissä on työpöytä ja taulu-tv. Omissa kylpyhuoneissa on kylpyamme ja kattosuihku. Joistakin huoneista on näköala uima-altaalle.

 

Vieraat voivat treenata kuntokeskuksessa tai vuokrata polkupyörän ja tutustua sillä lähialueeseen. Aston Kuta -hotellissa on myös bisneskeskus ja kokoustilat. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä hotellin kaikissa tiloissa.

 

Hotellissa on tarjolla buffetaamiainen. Astonin ravintoloissa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Drinkkejä on saatavilla kattoloungessa.

 

 

 

 

 

Kysy tarjous!