ASHYANA CANDIDASA RESORT 

Ashyana - ILoveBali (10)
Ashyana - ILoveBali (19)
Ashyana - ILoveBali (5)
Ashyana - ILoveBali (15)
Ashyana - ILoveBali (1)
Ashyana - ILoveBali (12)
Ashyana - ILoveBali (6)
Ashyana - ILoveBali (17)
Ashyana - ILoveBali (4)
Ashyana - ILoveBali (13)
Ashyana - ILoveBali (14)
Ashyana - ILoveBali (11)
Ashyana - ILoveBali (2)
Ashyana - ILoveBali (1)
Ashyana - ILoveBali (8)
Ashyana - ILoveBali (9)
Ashyana - ILoveBali (7)
Ashyana - ILoveBali (3)
Ashyana - ILoveBali (16)
Ashyana - ILoveBali (18)

Ashyana Candidasa Resort tarjoaa merenranta-ravintolan ja ulkouima-altaan. Lomakeskuksessa on ilmainen Wi-Fi: n koko rakennuksessa. 

 

Ashyana Candidasa Resort on 10 minuutin venematkan päässä Gili Tepekong sukellus paikalta ja 25 minuutin ajomatkan päässä Padang Bayn satamasta sekä Tirta Gangga temppelistä. Balin kansainvälinen lentokenttä on 1,5 tunnin ajomatkan päässä. 

 

Le - Zat ravintola tarjoaa erilaisia ​​länsimaisia ​​ja paikallisia indonesialaista ruokaa ja juomia tarjoillaan allasbaarissa. Huonepalvelu on myös saatavilla.

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan yhden yön hinnan verran.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.