ANEKA LOVINA

Aneka Lovina Villas & Spa sijaitsee Balin mustahiekkaisella Lovina-rannalla. Hotellissa on ulkouima-allas, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Lisämaksusta tarjolla on hierontapalveluja ja lentokenttäkuljetukset.

 

Aneka Lovina Villas & Span huoneissa on puukalusteet ja perinteinen balilainen sisustus. Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja minibaari. Omissa kylpyhuoneissa on lämminvesisuihku. Hiustenkuivaajia on saatavilla pyynnöstä.

 

Hotelli tarjoaa matkatavarasäilytyksen ja pesulapalvelut. Wi-Fi on käytettävissä ilmaiseksi yleisissä tiloissa.

 

Balimoon-ravintolassa ja Sea Food Grill -ravintolassa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia. Välipaloja ja juomia voi nauttia allasbaarissa, joka on hyvä paikka cocktailien nauttimiseen auringonlaskun aikaan.

 

Aneka Lovina Villas & Spa on 2,5 tunnin ajomatkan päässä Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä.

 

 

 

 

 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 2 yön hinnan verran.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 2 yön hinnan verran.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.