ALAYA RESORT

Alaya Resort sijaitsee Balin kulttuurillisena keskuksena tunnetun Ubudin sydämessä 7 minuutin ajomatkan päässä Blanco-museosta. Riisipeltojen ympäröimä lomakeskus tarjoaa ulkouima-altaan ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita. Asiakkaille tarjoillaan ilmaista iltapäiväteetä ja trooppisia hedelmiä.

 

Kaikissa huoneissa on nykyaikainen balilaistyylinen sisustus, taulu-tv ja oma terassi, jolta on näköala vehreisiin luonnonmaisemiin. Omissa kylpyhuoneissa on marmorilattia, taideteoksia ja kaikki mukavuudet.

 

Monkey Forest -luonnonpuisto on 200 metrin päässä ja Ubudin tori 700 metrin päässä Alaya Resort Ubudista. Ngurah Rain kansainväliselle lentoasemalle on 1,5 tunnin ajomatka.

 

Paikan päällä on ilmainen WiFi ja 24h-vastaanotto. Henkilökunta tarjoaa matkatavarasäilytyksen sekä polkupyörän- ja autonvuokrausta. Asiakkaat voivat rentoutua hemmottelevassa hieronnassa paikan päällä olevassa DaLa-spassa.

 

Petani-ravintolassa tarjoillaan indonesialaisia ja kansainvälisiä ruokia, ja saatavilla on myös huonepalvelu pyynnöstä. 

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 23 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

  • w-facebook
  • YouTube Clean
  • Instagram Clean

© 2019 by I Love Bali.