ALAM KULKUL BOUTIQUE RESORT

Alam kul kul - I Love Bali (3)
Alam kul kul - I Love Bali (10)
Alam kul kul - I Love Bali (8)
Alam kul kul - I Love Bali (9)
Alam kul kul - I Love Bali (2)
Alam kul kul - I Love Bali (6)
Alam kul kul - I Love Bali (1)
Alam kul kul - I Love Bali (5)
Alam kul kul - I Love Bali (7)
Alam kul kul - I Love Bali (4)
Alam kul kul - I Love Bali (11)
Alam kul kul - I Love Bali (12)
Alam kul kul - I Love Bali (13)
AlamKulKul (1)
AlamKulKul (2)
AlamKulKul (4)
AlamKulKul (3)
AlamKulKul (6)
AlamKulKul (5)

Tyypillisen indonesialaisen kylän mukaan rakennetussa Alam Kulkul Boutique Resortissa on trooppisia puutarhoja ja antiikkihuonekaluja. Se sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Balin Sahid Beachiltä, ja siellä on tarjolla 2 ulkouima-allasta, perinteisiä spa-hoitoja ja ilmainen Wi-Fi ravintolassa ja aulassa.

 

Alam Kulkul Boutique Resort on vain 500 metrin päässä Kuta Beachiltä. Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä on Legian Street, jossa on ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja viihdetarjontaa. Denpasar on 8 km:n päässä.

 

Alam Kulkulin huoneet on sisustettu moderniin indonesialaiseen tyyliin, ja niissä on televisio, minibaari sekä teen ja kahvin valmistusvälineet. Omassa kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku. Joissakin huoneissa on oma parveke.

 

Bunga Kelapa -ravintola tarjoaa aasialaisia erikoisuuksia ja näkymät Intian valtamerelle. Papas Limoncello Café Bali tarjoaa italialaisia ​​ruokia ja erilaisia espressokahveja. Verannalla voit nauttia cocktaileja ja ihailla auringonlaskua Legian Beachille. Ilmaisia Happy Hour -cocktaileja on tarjolla perjantaisin.

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

LOW SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin veloitetaan 1 yön verran. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.

HIGH SEASON - Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 32 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 16 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on yhden yön maksu. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.