ADI DHARMA COTTAGES

Adi Dharma Cottages - I Love Bali (6)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (8)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (3)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (1)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (13)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (9)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (10)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (2)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (7)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (14)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (5)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (12)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (11)
Adi Dharma Cottages - I Love Bali (4)

Lepää ja rentoudu Adi Dharma Cottagesin huoneissa, joiden parvekkeilta on näkymät uima-altaalle tai hotellin vehreään puutarhaan. Lämmintä, henkilökohtaista palvelua tarjoava hotelli on kävelymatkan päässä Kuta Beachiltä.

 

Yksinkertaisissa ja mukavissa huoneissa on rauhallinen tunnelma, ja ne sijaitsevat keskellä vehreää, trooppista maisemaa. Vieraat voivat myös hemmotella itseään spassa, joka tarjoaa erilaisia ​​hierontoja ja vartalohoitoja.

 

Paikan päällä on myös 2 ravintolaa, joista yksi on avoinna ympäri vuorokauden ja tarjoaa kansainvälisiä ja indonesialaisia ​​ruokia. Hotellilla on myös baari ja aurinkoterassi uima-altaan äärellä niille, jotka haluavat vain lepäillä ja nauttia auringosta viileän drinkin kera.

 

Aivan Kutan sydämessä Balilla sijaitsevan Adi Dharma Cottagesin lähellä on paljon erilaisia kauppoja, viihdepaikkoja ja ravintoloita. Se on lyhyen 30 minuutin ajomatkan päässä Sanurista ja Nusa Duasta.

 

 

 

 

 

Kysy tarjous!

PERUUTUSEHDOT: 

Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 9 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan viimeistään 5 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksu on 1 yön hinnan verran. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan myöhemmin, tai mikäli asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan 100% varauksen kokonaishinnasta.